05.05.2008

Web Henkel ČR změnil podobu i strukturu

Před několika dny byly na www.henkel.cz oficiálně spuštěny nové webové stránky společnosti Henkel ČR. Od těch původních je na první pohled odlišuje nový design, přehledná struktura a mnohem větší množství informací. Důraz je kladen zejména na představení silných značek jednotlivých obchodních divizí a představení firemních hodnot, jako jsou inovace nebo sociální zodpovědnost.

K proměně českého webu došlo v rámci celosvětové unifikace webových stránek Henkel, na níž se pracovalo již od minulého roku. Dosud totiž podoba ani struktura stránek v jednotlivých zemích, kde přední výrobce pracích a čisticích prostředků, kosmetiky a lepidel a technologií působí, nebyla jednotná. Účelem proměny tedy bylo vytvořit reprezentativní stránky v jednotném korporátním designu, které uživatelům poskytnou přehledně strukturované informace a usnadní orientaci.

"Nový web je navržen v korporátních barvách – červené, bílé a šedé – a doplňují jej měnící se imagové obrázky vztahující se k jednotlivým sekcím. Uspořádání působí moderně a díky přehledným ikonám jsme obsahu stránek přidali na dynamičnosti," uvádí k proměně Natálie Lorencová z oddělení komunikace Henkel ČR, jež byla zodpovědná za koordinaci projektu v České republice.

Stránky nabízejí komplexní informace nejen o společnosti a jejích oblastech působení, ale podrobně představují také portfolio produktů jednotlivých obchodních divizí, včetně důležitých historických milníků v jejich vývoji. I přes jednotný formát a strukturu byl v jednotlivých zemích ponechán dostatečný prostor pro lokální uzpůsobení. I české stránky tak mohou individuálně akcentovat informace důležité pro místní trh.

Správu prezentace pomocí redakčního systému RedDot zajišťuje společnost Giant interactive, dodavatel vybraných webových prezentací společnosti Henkel ČR. "RedDot je robustní systém, který tvoří základ nové moderní internetové prezentace společnosti Henkel ČR. Pomocí něj bude možné lépe komunikovat jak se zákazníky, tak i s odbornou veřejností a zájmovými skupinami," uvedl Patrik Bajer, výkonný ředitel společnosti Giant interactive.

Médiím nový web nabízí tiskové zprávy, ale také řadu publikací a fotografického materiálu ke stažení.

Adresa

Giant interactive s.r.o.
Thámova 681/32
186 00 Praha 8 – Karlín

T: 222 311 533
M: 602 818 858 / 603 912 972
E: info@giant.cz

@giant.cz

Prezentace SEO.CZ

Nabídku SEO a správy PPC naleznete na našem specializovaném webu.