11.06.2014

3M Česko řeší sociální sítě s agenturou Giant interactive

Praha – 3M Česko rozšířilo spolupráci s digitální agenturou Giant interactive o sociální sítě. Jarního výběrového řízení, jehož zadáním bylo vytvoření a administrace kompletní sociální platformy 3M, se zúčastnilo pět agentur. Giant zvítězil díky návrhu vytvoření obsahového hubu umístěného na adrese 3Minovace.cz.

“V nabídce jsme šli dál než ostatní a kromě správy sociálních médií jsme klientovi předložili koncept microsite, která se stane středobodem dlouhodobé prezentace aktivit společnosti 3M Česko“ sdělil Patrik Bajer, jednatel společnosti Giant interactive. Web 3Minovace.cz tak slouží nejen jako rozcestník mezi jednotlivými sociálními sítěmi, ale také formou interaktivních příběhů prezentuje významné inovace, vysvětlí jednotlivé technologie a seznámí návštěvníky s důležitými milníky 3M. Během léta přibude mimo jiné také blog, na kterém sami zaměstnanci představí spektrum aktivit společnosti. Cestu na web 3Minovace.cz si návštěvníci najdou na nových profilech společnosti na Facebooku, Google+, Twitteru, Linkedinu a dalších sítích, které Giant ve spolupráci se zadavatelem začal spravovat.

"Marketingové aktivity 3M Česko se zaměřují na desítky cílových skupin především v průmyslu, zdravotnictví a na spotřebitelských trzích," uvedl René Skuček, ředitel marketingu 3M Česko. "Web 3Minovace.cz se tak stane jedinečnou platformou pro prezentaci nejenom více jak stoleté historie společnosti, ale také směru, kterým se společnost ubírá.”

O společnosti 3M

3M je přední globální technologická společnost se sídlem v St. Paul v USA. Již déle než 100 let vyvíjíme inovativní výrobky a řešení pro průmysl, energetiku a telekomunikace, bezpečnost a zabezpečení, zdravotnictví, kancelář a domácnost. Diversifikované portfolio 3M zahrnuje přes 50 tisíc výrobků. Všechny výrobky spojuje jedna vlastnost – v daném odvětví vždy představují inovativní řešení, které kromě důmyslnosti a efektivity dbá na šetrnost k životnímu prostředí, bezpečnost a zdraví lidí. Výrobky jsou 3M jsou nabízeny pod značkami Scotch™, Post-it®, 3M™ Spofaplast®, Nexcare™, Ultrathon™, VHB™, Dual Lock™, Scotch-Brite™, Trizact™, Cubitron™, Bumpon™, Dyneon™, Thinsulate™, Ceradyne®, Peltor™, Speedglas™ a dalšími.

3M Česko, spol. s r.o. působí jako výhradní zastoupení 3M Company na českém trhu. Řadí se mezi nejvýznamnější partnery českého průmyslu, zdravotnictví, školství a vědy. Aktuálně jí patří 46. místo v žebříčku „Českých 100 nejlepších“ občanského sdružení Comenius. Síla a obliba značky 3M byla potvrzena získáním ocenění Business Superbrands 2014 v České republice. V každé oblasti naší činnosti navazujeme na 100 let působení 3M v oblasti inovací. V roce 2012 bylo v Praze otevřeno Inovační centrum 3M (Application Development Lab / ADL) pro vývoj a testování zákaznických aplikací. 3M Česko, spol. s r.o. je hrdým spoluiniciátorem a generálním partnerem projektu Česká inovace, zaměřeného na podporu inovací a rozvoj transparentního a etického podnikatelského prostředí v České republice. Více informací o společnosti 3M a našem nasazení pro inovace je k dispozici na www.3M.cz.

Ing. Lenka Michalčáková – PR & komunikace
3M Česko spol. s r.o., V Parku 2343/24, 148 00, Praha 4
Tel. 702 021 385
E-mail lmichalcakova@mmm.com
www.3M.cz

Adresa

Giant interactive s.r.o.
Thámova 681/32
186 00 Praha 8 – Karlín

T: 222 311 533
M: 602 818 858 / 603 912 972
E: info@giant.cz

@giant.cz

Prezentace SEO.CZ

Nabídku SEO a správy PPC naleznete na našem specializovaném webu.